dinsdag 31 mei 2011

Allereerste La Moon Workshop

Twee lieve vaste klanten van mij hadden zich meteen aangemeld toen ik het bekendmaakte en kregen de eer de eerste deelnemers te zijn.



Best spannend, zo'n eerste keer een Swarovski workshop geven. De dag er voor had ik de tafel al even proef ingedeeld om te kijken of ik alles in huis had en overal aan gedacht had. Tangetjes, de kraaltjes, het voorbeeldsieraad en een handig kralenbord.
's Avond maakte ik een aardbeienvlaai en deze stond zaterdag middag klaar om aangesneden te worden.

Moeder en dochter uit Brabant kwamen na een halve wereld reis door wegwerkzaamheden precies op de minuut optijd aan. Na een drankje en een stukje taart begonnen we.

Eerst legde ik uit wat de bedoeling was en wat alles op de tafel is. De ketting heeft geen vast patroon, enkel vaste kralen. Zo kan elke cursist een eigen ontwerp maken naar persoonlijke voorkeuren. Kleuren worden ook zelf gekozen.
Na veel wikken en wegen besloot Natascha (dochter) voor de gewaagde kleuren combinatie aqua blauw en olijf groen en moeder Marion voor roze met paars.

Marion bleek een snelle ferrari te zijn in het ontwerpen en had in een oogwenk al een heel ontwerp klaar liggen. Ik probeerde de creativiteit te stimuleren en andere opties voor te stellen. Het ontwerp is nog enkele malen aangepast, maar was elke keer weer ontzettend mooi. Natascha bleef echter bij haar eerste ontwerp en was direct tevreden.
De dames hadden weinig sturing nodig, ze hadden in mijn ogen echt talent!

Tussen het ontwerpen en rijgen in zette ik nog lekkere hapjes op tafel en werd er lekker gekletst over van alles en nog wat.

Toen kwam de laatste fase van het sieraad maken, de afwerking. Dit ging ook erg soepel en zonder foutjes of moeilijkheden.

Het sieraad was af! En wat stonden ze leuk. Twee pakketjes met de zelfde kralen alleen andere kleuren, met als resultaat twee totaal verschillende kettingen.

Ik heb het erg naar mijn zin gehad en de dames volgens mij ook.

Ik heb erg veel geleerd van deze ervaring en heb erg veel zin gekregen nog veel meer workshops te gaan geven.

Wellicht aan jou? Neem contact met mij op via info@LaMoon.nl

Liefs Mirjam de Wit
www.LaMoon.nl

vrijdag 27 mei 2011

Glossy


Wat een dag gisteren, in de prachtige villa van Eric Kuster. Hier werd door de lieve Magali Gorre een shoot georganiseerd voor de Glossy.

Magali heb ik voor het eerst ontmoet tijdens de Fashion Week, maar "ken" ik al een tijd via Twitter. Deze top vrouw heeft mij een beetje onder haar hoede genomen en is gek op La Moon! Ze vroeg mij of ik sieraden wilde sponseren voor dit project. Dit was een unieke kans en dankzij mijn lieve ouders kon ik last minute er nog heen om de sieraden af te geven.

Uiteindelijk ben ik er uren gebleven omdat het hele team zo leuk was. Visagiste, Marije, redactrice van de Glossy Joke, stylisten team TheFrontRow, fotograaf Jacob en assistente en natuurlijk de DJ vrouwen zelf Kim, Peggy en Audrey.
De dames werden geinterviewd door Magali over het leven van een DJ vrouw en op de foto gezet. Ze droegen mooie La Moon ringen, die nu in het bezit zijn van deze power vrouwen.

Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

Liefs Mirjam.
www.LaMoon.nl

woensdag 11 mei 2011

Wat als een grap begon..

Een klein maandje geleden deed ik voor de grap mee met de casting dan voor de Miss verkiezen, Queen of the Benelux.

Maar ik kwam wonder boven wonder steeds een ronde verder... En aankomende zondag sta ik in de halve finale!

Er kan sinds afgelopen maandag al online gestemt worden op de halve finalisten, dit zal uiteindelijk 25% van de eind uitslag bepalen.
Wil je op mij stemmen? Dat kan door 'Poll Queen Mirjam' naar 3010 te smsen.

Op www.QueenOfTheBenelux.com kan je alle informatie vinden, foto's van de halve finalisten, tussenstanden e.d

Duimen jullie voor mij zondag?

Liefs!

Swarovski workshop

Ik ga Swarovski workshops geven!

Jaren terug heb ik ook al workshops gegeven. En nu, heb ik er weer tijd en zin in!

Wat houd het in? Je maakt een FULL Swarovski sieraad op locatie in Rotterdam en deze krijg je na de workshop natuurlijk mee naar huis.
Het ontwerp en de kleuren bepaal je zelf, zo creer je een sieraad waar je zelf helemaal achter staat.

Tijdens de 2/3 uur durende workshop onder het genot van een hapje en een drankje krijg je uitleg en hulp van mij.

28 mei organiseer ik een try-out. Normaal zijn de kosten voor dit type workshop E75,00 per persoon inclusief materialen.
Eenmalig is het nu slechts E50,-

Locatie is in ROtterdam, zeer gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer of eigen vervoer.
Workshop begint om 19.00 uur.

Inschrijven gelieve via info@LaMoon.nl z.s.m
Let op, vol=vol.


Zie hier een voorbeeld van het workshop model, in grijze kleur.




Tot dan!